Is het product, of jouw bestelling toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Retourneren of ruilen is geen enkel probleem, mits jouw retourzending aan de algemene voorwaarden én het retourbeleid voldoet.

 

Binnen veertien dagen na het plaatsen van je bestelling, kan je jouw bestelling of een deel hiervan terugsturen naar Rider & Competition.

Hoe werkt dit?

Stuur voor het terugsturen van de producten een mailtje naar info@riderandcompetition.nl en vermeldt in dit mailtje welk(e) product(en) je terug wilt zenden samen met jouw bestelnummer. Je ontvangt dan het retouradres. Het artikel mag omgeruild worden of je krijgt het aankoopbedrag terug. Verzendkosten vallen hier niet onder. Vermeld in de envelop of in het pakketje waarin je de producten terug stuurt, nogmaals je bestelnummer zodat het bij aankomst zo snel mogelijk verwerkt kan worden!

 

-

 

Binnen 1-2 werkdagen ontvang je een bericht terug.

 

-

 

De bestelling dient terug gestuurd te worden in originele verpakking, bewaar bij het terugsturen van een pakketje de Track and Trace code.  

 

-

 

Voorwaarden:

- Het artikel moet in originele staat bij ons terug komen, dit betekent dat het niet beschadigd mag zijn, eventuele beschermfolie's moeten er nog op zitten, etc.  Items mogen geen gebruikerssporen hebben.

- Producten als oortjes, headsets en microfoontjes worden niet retour genomen ivm hygiëne. Deze producten worden verrekend met het totaalbedrag.

- De kosten van het retourzenden zijn voor de koper, eventuele boetes die hieruit volgen zijn ook voor de koper, Mocht het pakketje tijdens het postproces beschadigd- of kwijtraken, dan is dit risico ook voor de koper.

- Items die buiten de retourperiode van veertien dagen vallen, worden niet retour genomen. Deze worden op kosten van de klant teruggestuurd naar de klant.

- Wanneer je een product hebt gekocht tijdens of met een kortings-actie/code, krijg je hiervoor een cadeaubon in plaats van het aankoopbedrag. Onder de kortingsacties vallen niet de producten die altijd als korting staan beschreven vanwege de samenstelling van het product (zoals haarsets).

 

-

 

Er worden geen uitzonderingen gemaakt op bovenstaande voorwaarden. Wanneer de items niet aan het retourbeleid voldoen, zijn de kosten voor het opnieuw toesturen voor de klant.  Om onnodige kosten en misverstanden te voorkomen; lees voor het retourzenden bovenstaande voorwaarden goed door.