Rider & Competition heeft een vast sponsorteam voor individuele sponsoring.

Lijkt jou het ook wel wat om -naast Kimberly Pap en Rowi Pille- gesponsord te worden door Rider & Competition en om de nieuwste, gaafste producten te ontvangen? Dan moet ik je helaas voor nu teleurstellen. Mocht het zo zijn dat ik in de toekomst op zoek ga naar een sponsoramazone ter aanvulling van het team; dan zal dit middels een actie op de Socials verlopen.


Samenwerkingen via Social Media.

Rider & Competition staat altijd open voor (eenmalige) samenwerkingen. Heb jij een groot bereik (+/- 10K) op Social Media en lijkt het jou leuk een samenwerking aan te gaan in ruil voor producten van Rider & Competition? Stuur dan een berichtje via de Socials of via de e-mail > info@riderandcompetition.nl


Sponsoring wedstrijden.

Mij benaderen voor sponsoring van een evenement/wedstrijd is geheel vrijblijvend. Mocht je dit leuk lijken, stuur dan een mailtje naar info@riderandcompetition.nl waarin je duidelijk omschrijft wat voor evenement/wedstrijd het is, wanneer het plaatsvindt en hoeveel deelnemers er ongeveer zijn. Vervolgens bekijk ik de mogelijkheden hiervoor!