Rider & Competition heeft een vast sponsorteam voor individuele sponsoring.

Lijkt jou het ook wel wat om gesponsord te worden door Rider & Competition en om de nieuwste, gaafste producten te ontvangen? Dan moet ik je helaas voor nu teleurstellen. Binnenkort staat er een leuke sponsoractie op het programma, ik ga namelijk op zoek naar een nieuwe sponsoramazone naast Rowi, Kimberly en Yasmin. 

Lijkt het jou dus helemaal te gek om sponsoramazone te worden van Rider & Competition? Houd dan zeker de Social Media kanalen in de gaten! 

 

 

Rider & Competition sponsort ook prijzen op wedstrijden!

Mij benaderen voor sponsoring van een evenement/wedstrijd is geheel vrijblijvend. Mocht je dit leuk lijken, stuur dan een mailtje naar info@riderandcompetition.nl waarin je duidelijk omschrijft wat voor evenement/wedstrijd het is, wanneer het plaatsvindt en hoeveel deelnemers er ongeveer zijn. Vervolgens bekijk ik de mogelijkheden hiervoor!

 

Samenwerkingen

Rider & Competition staat altijd open voor (eenmalige) samenwerkingen. Heb jij een groot bereik op Social Media en lijkt het jou leuk een samenwerking aan te gaan in ruil voor producten van Rider & Competition? Stuur dan een berichtje via de Socials of via de e-mail.